Societate

Se deschide o nouă fabrică în Gorj? Primar: Am găsit locația adecvată! Vor fi cel puțin 100 de noi locuri de muncă

Un nou investitor este așteptat să deschisă o unitate de producție în municipiul Motru. Ar putea crea aproximativ 100 de noi locuri de muncă.

Potrivit primarului Cosmin Morega, discuțiile cu noul investitor sunt destul de avansate.

Până acum, a fost identificată zona unde ar urma să fie realizată fabrica.

Edilul celui de-al doilea municipiu al județului Gorj își dorește să fie create cel puțin 100 de noi locuri de muncă. În ultimii 4 ani, 7 investitori au venit la Motru, fiind create aproximativ 300 de locuri de muncă.

“Se poartă discuții în acest sens. Am găsit locația adecvată care permite desfășurarea unei activități în acest sens și mi-aș dori de producție o fabrică unde să fie cel puțin 100 de angajați pentru municipiul Motru. Întotdeauna, investitorii caută sau se roagă să nu divulgăm anumite aspecte până când nu se rezolvă toate demersurile. Nu pot să spun mai multe amănunte, dar suntem în fază înaintată. Am identificat zona, halele corespunzătoare, cerințele minime ale celor care vor să investească din punct de vedere al utilităților energie electrică de mare putere, canalizare, apă, zonă de depozitare, zonă ușor accesibilă de la drumul național sau județean. Aceste aspecte, oarecum, le îndeplinim. Am pus la dispoziție poze, zonă, plan de situație și așteptăm ca investitorul să-și dea acordul să începem și o astfel de investiție la Motru, să avem mai multe locuri de muncă create. Să știți că nu este singura, toate cele 7 unități care au venit în municipiul Motru au creat peste 250-300 de locuri de muncă și ăsta este un lucru real și bun pentru comunitate și pentru zona noastră. Pe lângă taxele și impozitele locale către primărie și către consiliul local, sunt și locuri de muncă, poate, mai bine plătite, oamenii mai respectați, condiții de lucru mai bune în anumite domenii. Îmi doresc ca această fabrică să fie pe parte de producție, sunt mai multe discuții în acest sens, dar va fi ceva de producție, echipamente în anumite domenii de activitate, anumite componente în anumite activități de lucru”, a precizat edilul.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button