News

Vedeta care a refuzat să vină de Paște în Gorj, la rudele iubitului său

Iulia Albu și Mike, iubitul său, au o relație cât se poate de… modernă. După ce s-a întors de la America Express, cei doi au stat separați nu mai puțin de o lună și jumătate. Au fost la un pas de a se despărți, dar au decis să-și mai dea o șansă. Au mers, astfel, împreună, la un psiholog, și au luat-o de la capăt.

Deși se părea însă că fac aproape totul împreună, lucrurile stau cu totul altfel. Mai precis, chiar înaintea Sărbătorilor Pascale, Iulia Albu și-a pus iubitul “pe hold”. S-a dat „indisponibilă” pentru deplasarea la rudele din Gorj ale partenerului său, și a rămas acasă, alături de fiica sa, Mikaela, pe care o are din căsnicia cu Mihai Albu. Despre care ne-a spus că este prioritară.

„Proiectele mele necesită prezența mea aici. Prioritatea mea este Mikaela. Nu este prima oară când se întâmplă așa. Și probabil nici ultima. Anul acesta lucrurile sunt puțin complicate. Și mă refer aici la plecatul fetei și la filmările mele, atât pentru campanii, cât și pentru proiectele TV”, ne-a spus aceasta.

Iulia a aranjat deja să petreacă sărbătorile, împreună cu fiica sa, alături de mama și de sora ei. Vedeta nu ne-a ascuns faptul că a cumpărat tot ce avea nevoie pentru o masă îmbelșugată.

„El deja a plecat. Poate se întoarce, mai știi? Eu oricum o să mă duc pe la mama. Am comandat deja pască și tot ce trebuie. Am de filmat campanii, nu am timp să gătesc”, ne-a mai spus criticul de modă.

Sursa: Cancan.ro

Publicitate

Articole asemănătoare:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button