Societate

Deputat, despre scandalul PNL-PSD de la Gorj: Teatru ieftin

Deputatul USR, Radu Miruță, consideră un “teatru ieftin” scandalul dintre PNL și PSD, la Gorj, pe tema împărțirii banilor către primari.

Președintele Uniunii Salvați România acuză că liderii PNL și PSD Gorj “se prefac că se ceartă pe altceva, însă cearta este, de fapt, pe bani”.

Radu Miruță consideră un “teatru ieftin” scandalul dintre PNL și PSD la Gorj pe tema împărțirii banilor către primari.

“Nu este scandal între PSD și PNL, ci este scandal între PSD-roșu și PSD-galben, pentru că PNL, la nivelul județului Gorj, mai mult decât în alte părți ale țării, este doar un alt PSD, de culoare galbenă. Acești oameni se prefac că se ceartă pe altceva, când, de fapt, se ceartă pe bani. Sunt oamenii care au condus județul, în ultimii 30 de ani. Au fost, la un moment dat, în același partid politic în PSD-ul roșu, au fost momente în care au fost în același partid politic în PSD-ul galben. Acum, unul e în PSD-ul roșu, altul e în PSD-ul galben. Este o mare ipocrizie pentru, că acești oameni nu au făcut nimic pentru județ cât timp au condus destinele acestui județ Gorj. Acești oameni sunt cei care au tocat miliarde de lei din banii publici, timp în care, dacă vă uitați la situația financiară, doar cifrele de afaceri ale firmelor lor au înflorit. În județul Gorj, nu s-a întâmplat absolut nimic. Este un teatru ieftin, care nu ajută cu nimic pe oamenii din județ și din municipiu. Este o ipocrizie fantastică, ca PNL să se prefacă că este o opoziție la PSD”, afirmă Radu Miruță.

Președintele Uniunii Salvați România Gorj acuză că președinții PSD și PNL Gorj, Mihai Weber, respectiv Ion Iordache, “și-au împărțit la centimă” toate cele 32 de instituții deconcentrate de la nivelul județului.

“Nu poți să vii să spui că te rupi de ei. PNL Gorj nu a fost niciodată rupt de PSD”, afirmă liderul USR Gorj, în contextul în care PNL Gorj a cerut conducerii centrale să iasă din coaliția de guvernare cu PSD.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button