News

Bancnota de 20 lei emisă în 2021, scoasă la vânzare cu 6.800 de lei pe site-ul OLX

Un bărbat a postat recent un anunț neobișnuit pe site-ul de anunțuri OLX, în care cere o sumă uriașă de bani pentru o bancnotă emisă de Banca Națională a României în 2021. Anunțul a devenit viral pe rețelele de socializare.

Bancnota de 20 de lei cu Ecaterina Teodoriu, scoasă la vânzare cu 6.800 de lei

Dacă ești un colecționar de bancnote rare sau vrei să îți îmbogățești colecția cu o bancnotă unică, atunci ar fi bine să arunci o privire pe site-ul de anunțuri OLX. Acolo vei găsi nenumărate anunțuri de vânzare a banilor vechi românești, dar și anunțuri neobișnuite, cum este cel postat de un bărbat recent.

Mai exact, acesta a scos la vânzare o bancnotă de 20 de lei cu chipul Ecaterinei Teodoriu, emisă de Banca Națională a României în ediție limitată, în anul 2021. Prețul cerut pentru această bancnotă este de nu mai puțin de 6.800 de lei. În plus, proprietarul a ținut să precizeze că prețul este negociabil.

Deși pare o sumă uriașă pentru o bancnotă de 20 de lei, trebuie menționat faptul că aceasta face parte din ediția limitată emisă de Banca Națională a României în 2021 și că sunt foarte puține astfel de bancnote în circulație. În plus, pasionații de numismatică sunt dispuși să plătească prețuri mari pentru astfel de obiecte rare și prețioase.

Publicitate

Articole asemănătoare:

8 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button