NewsȘtiri

Valentin Sanfira și Codruța Filip, probleme în paradis: „Dacă o întrebi, de ce o întrebi”

Valentin Sanfira și Codruța Filip reușesc, din fericire, să gestioneze cu succes micile tensiuni dintre ei.

Invitați în emisiunea Teo Show, cei doi au dezvăluit cele mai frecvente motive de ceartă. Se pare că cel mai repede se aprinde Codruța, căreia i se schimbă cu totul fizionomia, după mărturisirile soțului ei. Artistul spune că, uneori, nu știe cum să se comporte cu ea, deoarece este deranjată dacă este întrebată, dar la fel de deranjată este și dacă soțul nu o întreabă ce are.

Codruța a ținut, însă, să sublinieze faptul că aceste lucruri sunt specifice oricărei femei, nefiind doar o caracteristică a ei.

Prima dată, privirea, criminal, asasin în serie. Nu mai răspunde, în primă fază, dacă o întrebi, de ce o întrebi, dacă nu o întrebi, nu-ți pasă. Uite, mănâncă, doarme, nu-i pasă”, a spus Valentin.

„Astea sunt niște chestii generale, comune ale femeilor, deja nu mai sunt specială. Schimbă descrierea că nu…”, a fost replica soției.

Pe Valentin îl deranjează la Codruța mai ales faptul că unele certuri pornesc de la povești petrecute în trecut, cu ani în urmă.

Acum 4 ani mi-ai făcut aia. Ți le turuie de te desființează. Vorbește gros”,  spune Valentin.

În replică, soția lui a adus în discuție o întâmplare petrecută la medic, când medicul a avut senzația că ea țipă la el.

Eu, de regulă, vorbesc tare. Am fost la doctor și mi-a zis „Dar de ce țipați la mine?” „Nu, așa vorbesc eu!” Nu, țipați la mine, mi-e frică să vă consult”, a povestit Codruța Filip.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button