Politică

Cum a debutat campania la Cătunele.” Primarii în funcție sunt avantajați”

Campania electorală pentru alegerile locale din 9 iunie a început fără incidente pe raza comunei Cătunele.

Primarul comunei Cătunele, Florinel Țuilă, afirmă că liniștea de la debutul campaniei electorale este generată de faptul că adversarii politici nu mai au ce critica la administrațiile locale, în condițiile în care, în ultimii ani, au venit în teritoriu bani pentru investiții.

Edilul social-democrat afirmă că primarii în funcție sunt avantajați, iar contracandidații sunt mai puțin înverșunați ca-n alți ani.

“A început firav campania. Sincer, eu nu am început campania electorală. De fapt, mi-am făcut campania electorală, începând cu anul 2000 încoace, de 24 de ani sunt în campanie electorală prin muncă. Eu asta o consider o campanie electorală pentru un primar în funcție. Probabil că, în campania electorală, voi pleca în ultima săptămână să aduc la cunoștință oamenilor despre partidul în care sunt eu și am să le fac și scris să le reamintesc ce am făcut, dar cred că oamenii sunt convinși în mare măsură de ce am făcut eu și dacă vor să fiu mai departe, mă vor alege, dacă nu, vor avea și alte soluții.

Cred că în toată țara e liniște și asta pentru că, sincer acum vorbind, în ultimii ani, s-a cam lucrat în țară. În special, în toate comunitățile au fost primite fonduri prin Anghel Saligny, pe POR, pe PNRR și automat primarii în funcție sunt avantajați de faptul că au muncit, au lucrat. Și asta face ca cei care vin să fie mai puțin înverșunați, sau să nu prea aibă motive de o campanie dură. Ultimele două guverne au alocat fonduri, în special, vreau să spun de penultimul guvern, prin ministrul Cseke Attila. A fost foarte serios și a acordat fonduri la toate primăriile, fără discriminare politică, iar ultimul guvern, chiar că lucrează pentru noi. Se vede prin ministere, atunci când mergem acolo, suntem primiți bine. Treaba merge spre bine”, spune Florinel Țuilă.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button