News

Ți se rupe sufletul! Descoperirea cutremurătoare făcută de medicii legiști pe trupul fetiței ucise de unchiul vitreg

Medicii legiști au finalizat raportul în cazul fetiței din Botoșani, ucisă de unchiul vitreg. Iată ce s-a găsit pe corpul ei!

Medicii legiști au finalizat raportul legat de crima din Botoșani, unde o fetiță de 8 ani a fost ucisă de unchiul său vitreg. Potrivit spynews.ro, ultimele clipe de viață ale Mariei au fost extrem de dureroase, fiind supusă unor suferințe îngrozitoare. Raportul dezvăluie detalii cutremurătoare despre rănile descoperite pe trupul ei, subliniind brutalitatea actului.

Micuța plecase de acasă vineri seară, în jurul orei 20:00, pentru a merge la o rudă din apropiere, dar nu s-a mai întors. 

Polițiștii au demarat imediat o anchetă pentru a identifica autorul crimei. În scurt timp, unchiul vitreg al copilei și-a mărturisit fapta și a fost arestat preventiv. Raportul medicilor legiști a scos la iveală detalii crunte. Potrivit spynews.ro, fetița ar fi fost abuzată sexual, iar apoi ucisă prin sugrumare. Aceștia au observat pe trupul fetiței de doar opt ani mai multe urme de violență.

La momentul descoperirii sale, fetița de 8 ani era deja decedată, iar nicio intervenție nu ar fi putut să o salveze. Familia și comunitatea sunt zguduite de durere, chiar și părinții criminalului fiind copleșiți de tragedie. Unchiul vitreg al fetiței a pus totul pe seama consumului de alcool și susține că-și regretă fapta.

Tatăl individului ce a comis oribila crimă din Botoșani a emis declarații profund tulburătoare în legătură cu acțiunile fiului său.

Acesta adaugă că, înainte de acest eveniment tragic, nu ar fi putut să-și închipuie că fiul său ar fi capabil de o asemenea crimă și că nu este de acord ca acesta să mai fie eliberat vreodată.

”Avem 30 de metri între noi, cine a crezut că …niciodată, n-ai cum să crezi aşa ceva. Nu îmi vine să cred că băiatul meu a putut să facă o asemenea…Nu mă aşteptam. Ar merita pedeapsa capitală. Ăştia nu sunt oameni care se mai pot întoarce în societate”, a spus tatăl criminalului, la  observatornews.ro.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button