NewsȘtiri

Soția unui prosper om de afaceri din Târgu-Jiu, apariție de senzație cu o pereche de pantofi Balenciaga

Îndrăzneață și cameleonică, aproape că nu există piesă vestimentară care să nu îi vină ca turnată juratei de la iUmor. Și, pentru că stăpânește foarte bine zonele stilistice, Delia, soția târgujianului Răzvan Munteanu, are mereu apariții care lasă publicul cu gura cascată.

 

De data asta, însă, nu hainele au fost cele care au atras atenția fanilor, ci pantofii. Vedeta de la Antena 1 a vrut ca încălțările să fie piesa de rezistență a întregii apariții, așa că a pus accentul pe ele.

Îmbrăcată într-o geacă de piele oversize, fără nicio altă piesă vestimentară în partea de jos în afară de lenjerie, Delia a reușit să îi facă pe toți să se uite la pantofii ei. Nici nu este de mirare, având în vedere că vorbim despre niște pantofi scumpi, pe care nu oricine ar avea curaj să îi poarte.

Chiar dacă nu este o pereche de pantofi care poate fi ușor purtată, fanii Deliei se pare că au apreciat foarte mult alegerea artistei. În secțiunea de comentarii, vedeta a primit multe complimente, iar internauții au felicitat-o pentru alegerea făcută.

Deliei i s-a atras mereu atenția că nu este feminină din cauza hainelor pe care le poartă. Sătulă să audă mereu aceleiași replici, artista a profitat de ocazie și le-a transmis tuturor un mesaj cât se poate de clar.

”Așa nu îți dai seama că sunt femeie? Ori îți dai seama decât dacă mă comport eu feminin și mă îmbrac feminin. Nu este de ajuns că ești femeie, trebuie să te și comporți ca o ‘femeie’. Ce înseamnă asta? Nu știu, oare să nu mănânci înghețată și să nu stai în pantaloni scurți. Trebuie să îți pui rochița cu floricele și buline.”, a spus artista pe TikTok.

Chiar dacă nu toți au înțeles stilul artistei, Delia le-a demonstrat tuturor că se poate îmbrăca în orice dorește. Artista a înțeles că a ajuns la nivelul la care nu hainele o poartă pe ea, ci ea poartă hainele.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button