Lifestyle

Târgujian dat peste cap la Power Couple România! Cum a reacționat când a văzut ce presupune proba

Târgujianul Emi de la Noaptea Târziu este primul care a fost supus probei îngrozitoare, numită „Calcule la rotisor”! Pe parcursul celor patru minute în care mașina se rostogolește, a fost nevoit să noteze toate numerele indicate de parteneră sau numerele pe care le deduce din indicațiile soției.

În această seară este difuzat cel de-al 4-lea episod al show-ului Power Couple! Antena 1 a dat lovitura cu acest show, care a făcut furori peste tot pe glob! În ediția din această seară, fetele sunt cele care au investit în partenerii lor, iar băieții sunt cei care sunt supuși unei probe extrem de dificile. Băieții trebuie să apeleze la memoria lor, la matematica pe care o știu, dar și să își controleze stomacul care va fi dat peste cap, la propriu!

Domnii vor avea de răspuns la întrebări legate de relațiile lor, în timp ce se află într-o mașină învârtită ca la rotisor. Răspunsurile la întrebări vor fi numere care vor face parte dintr-o ecuație ce trebuie rezolvată în aceste condiții intense de stres.

Emi de la Noaptea Târziu este primul care a fost supus probei îngrozitoare, numită „Calcule la rotisor”! Pe parcursul celor patru minute în care mașina se rostogolește, a fost nevoit să noteze toate numerele indicate de parteneră sau numerele pe care le deduce din indicațiile iubitei.

„De unde să știu eu care sunt numerele la sutien. Mi-am pierdut toți nervii. Mai bine mă întreba cât poartă la picior bunicul. Era frustrant că eu când răspund la întrebări legate de ea am o precizie destul de mare.Problema e că eu m-am concentrat foarte tare pe matematică și să nu mi se facă rău. Faptul că nu auzeam m-a debusolat. Eu o puteam auzi doar când mașina stătea normal. Eram pilaf”, a explicat Emi de la „Noaptea Târziu”.

Concluzia este că dacă eram mai atent, puteam să o fac. Îmi imaginam că o să fac proba și o să fie bucuroasă. Doamne, ce nervoasă era pe mine”, a mai spus acesta.

Din păcate, acest cuplu nu a reușit să treacă proba, iar Emi și iubita lui au pierdut banii investiți, respectiv 400 de euro. Din fericire, la acest capitol, cuplul stă destul de bine, așa că nu ar trebui să fie prea stresați.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button