NewsȘtiri

Soțul unei gorjence a povestit exact ce s-a întâmplat în noaptea în care un bărbat a fost măcelărit de trei indivizi în hotelul din Padina

Tinu Vidaicu, soțul gorjencei Roxana Ionescu, a povestit ce s-a întâmplat acum două seri, la petrecerea din Dâmbovița, unde un bărbat a fost ucis cu 20 de lovituri de macetă.

Tinu Vidaicu a întreținut atmosfera la petrecerea de la hotelul din Padina unde mai multe nume sonore din industria muzicală au fost prezente și, de asemenea, locul unde s-a petrecut și crima sângeroasă. Acesta a explicat cu lux de amănunte cum a ajuns Alex Velea să fie văzut în compania celor trei indivizi suspectați că ar fi omorât cu 20 de lovituri de macetă un bărbat.

DJ-ul povestește că seara a fost una lipsită de incidente stranii și violente pentru el și colegii lui de breaslă, Alex Velea, Antonia și Alina Eremia, cu care a petrecut până în jurul orei 22:00, însă la o petrecere privată, alta decât cea la care au participat victima și călăii săi. De precizat este că artistul a coborât la petrecerea unde suspecții de crimă au fost prezenți, însă a plecat cu câteva zeci de minute înainte ca spiritele să se încingă. Tinu Vidaicu spune că abia a doua zi, la micul dejun, a aflat despre tragedia care a avut loc în incinta hotelului în care era cazat.

„Au fost două petreceri, practic, separate. A fost cea de pe zi, oameni faini, noi nu știam oamenii. Au fost Antonia, Alex Velea, Alina Eremia și Edy. Noi ne-am distrat, am început. Afară era o cabană care ține de hotel, era cumva în incinta curții, iar acolo a avut loc o petrecere privată. Efectiv noi am auzit când ne-am trezit la micul dejun, camerele erau poziționate, noi nu am auzit nimic. Pe la ora 22:00, noi ne-am pus la somn. Alex Velea ar fi coborât cu ei acolo, dar pentru că și el începuse cu noi devreme și a plecat cu o jumătate de oră înainte să se întâmple povestea. Detaliile nu le știa nimeni! Pare că este în aceeași locație, dar au fost chestii diferite.

Din câte am auzit, nu l-am văzut eu, Alex Velea a plecat la petrecerea de lângă. Tot așa am auzit, cu jumătate de oră înainte să se întâmple toată treaba asta, plecase și el, că îi era foarte somn, începuse și el mult mai devreme ca și noi și cumva el n-a mai participat la toată treaba asta.

Toată lumea știa că el nu mai era în momentul acela acolo, deja era la somn, chiar cu jumătate de oră înainte plecase”, a spus DJ-ul, potrivit Spynews.ro.

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button