Societate

Situație halucinantă: bărbatul din Scoarța care a stat 8 zile în comă după ce s-a accidentat la locul de muncă se luptă să-și facă dreptate

Cristi din comuna Scoarța a fost la un pas de moarte acum cinci ani, atunci când a căzut de pe schelă, în timp ce renova sediul ISU Gorj.

Bărbatul, care a fost în comă profundă, vreme de 8 zile, spune că nici după atâția ani nu s-a făcut dreptate, din contră, tot el a fost considerat vinovat. 

Cristi a apărut în emisiunea Acces Direct unde a povestit că lucra deja la câteva luni la firma care se ocupa în luna octombrie 2019 de renovarea sediului ISU Gorj. Acesta susține că lucra la negru, împreună cu alți colegi. În momentul în care a căzut de pe schela nesigură, Cristi i-a dat unui coleg o găleată cu material, atunci când a căzut.

„Aveam 35 de ani atunci și lucram de câteva luni la această firmă care renova sediul ISU Gorj. Eram la sediu. Eram în timp în care se dădea tencuiala pe exteriorul clădirii, pentru că se placase deja și eram la ora 17.40 și colegul meu mi-a cerut să îi dau niște material dintr-o găleată. Am ridicat găleata, am alunecat și m-am trezit la Floreasca. Mai mult nu pot să vă zic. Lucram de pe 23 iulie 2019. Accidentul s-a întâmplat pe 18 octombrie 2019. Eram la negru și eu, și alți colegi. Inițial, a fost la nivelul doi al schelei, dar deoarece terenul nu era drept, eram cred că încă cinci-șase metri. După la anchetă a început să taie din metri și s-a ajuns la patru metri. 8 zile am stat în comă iar cazul meu s-a clasat pe motiv că mă jucam pe schelă. Nu am primit nicio despăgubire, nimic”, a spus bărbatul în cadrul emisiunii TV.”

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button