Societate

Crede că urmează o restructurarea masivă de personal la CE Oltenia. „vor rămâne doar jumătate din cei aproximativ 9.000 de angajați”

Președintele Partidului Mișcarea Populară Gorj, Nicolae Davițoiu, este convins că, în câteva luni, va avea loc o restructurare masivă de personal la Complexul Energetic Oltenia.

Nicolae Davițoiu susţine că CE Oltenia va mai rămâne, în perioada următoare, cu doar jumătate din cei aproximativ 9000 de angajați.

Președintele Partidului Mișcarea Populară Gorj este convins că planul de restructurare a companiei energetice de la Târgu-Jiu nu va fi prelungit cu doi ani, așa cum a dat de înțeles ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

Nicolae Davițoiu se așteaptă ca, în câteva luni, să aibă loc o restructurare masivă de personal la Complexul Energetic Oltenia.

“Cred că domnul ministru Burduja, pe televiziunile centrale, a transmis că el și-a luat o mică pauză de la Ministerul Energiei și s-a concentrat pe campania electorală de la București. Ați văzut că și la București le promite același lucru, că el are un plan pentru dezvoltarea modernă a capitalei, are planuri pentru rezolvarea tuturor problemelor în cel mult 4 ani. Deci, lui nu-i trebuie 2-3 mandate, ca la ceilalți primari ai municipiului București și într-un singur mandat poate rezolva problemele acute cu care se confruntă Bucureștiul, adică traficul intens, parcările, zona verde și linia de centură, precum și podurile care trebuie să traverseze anumite bulevarde din București pentru fluidizarea circulației.

Probabil, și în acest context, a făcut declarația pentru restul cetățenilor din țară, că el, în paralel, se va ocupa și de Ministerul Energiei și va prelungi soarta CEO cu încă 2 ani, deși noi știm foarte sigur că, peste câteva luni, va urma o foarte mare restructurare la CEO și din câți salariați sunt acum se vor înjumătăți”, spune liderul PMP Gorj.

 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button