Societate

Sindicalist: Peste 50% dintre șefii CE Oltenia ar trebui arestați la prima oră

Președintele Federației Naționale a Muncii, Constantin Crețan, este dispus să se pună la dispoziția DNA pentru a oferi indicii și detalii legate de furturile din Complexul Energetic Oltenia.

Constantin Crețan acuză că” băieții deștepți” care au făcut afaceri cu energie produsă de Complexul Energetic Oltenia s-au îmbogățit pe spatele minerilor și energeticienilor.

Președintele Federației Naționale a Muncii afirmă că” peste 50% dintre șefii CEO “ar trebui arestați la prima oră de către DNA, luați cu autocarele și duși la București”.

Constantin Crețan este dispus să se pună la dispoziția DNA pentru a oferi indicii și detalii legate de furturile din Complexul Energetic Oltenia.

“Probabil că procurorii au indicii clare, pentru că, dacă s-ar face o evidență câți băieți deştepţi care au lucrat cu Complexul Energetic Oltenia cumpără energie, peste 50% dintre șefii Complexului Energetic Oltenia ar trebui arestați la prima oră de către DNA, luați cu autocarele și duși la București. Se pare că instituțiile statului încep să lucreze. V-am spus mafia din Complexul Energetic Oltenia este, de zeci de ani de zile. În acești ani, tunurile care s-au dat în CEO au fost în defavoarea salariaților. Nimeni nu a luat nicio măsură până acum. Băieții deştepţi din energie s-au îmbogățit pe spatele minerilor și energeticienilor. Eu le mulțumesc celor de la DNA. Chiar mă pun la dispoziția lor să le ofer indicii legate de tot ceea ce s-a întâmplat în cadrul Complexului Energetic Oltenia, cât s-a furat din companie braț la braț administrația cu lideri de sindicat care au participat, în ultimii ani, la toate măgăriile și tranzacţiile care s-au făcut cu energia de la Complexul Energetic Oltenia.

Cu mare plăcere, mă duc și le ofer oricând detalii și indicii, pentru că sunt oameni care au firme de apartament, care, și acum, au contracte cu energie ieftină pe spatele minerilor și energeticienilor”, a conchis liderul FNM.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button