NewsȘtiri

Probleme pentru o cântăreață din Tg. Jiu însărcinată în 5 luni: „Simțeam că mi se face rău…”

Au vrut să plece în vacanță, însă au întâmpinat probleme pe aeroport. Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au confruntat cu o situație neplăcută. Artista a mărturisit că a fost pentru prima dată când a „profitat” de faptul că este însărcinată și a cerut să aibă prioritate.

Însărcinată în cinci luni, Ana Baniciu s-a confruntat cu o situație neplăcută pe aeroport. Artista a povestit că au stat în avion aproape patru ore și, într-un final, nici măcar nu au mai decolat.

Ulterior, Ana Baniciu a povestit că, după patru ore petrecute într-o aeronavă fără aer condiționt și fără să primească un pahar cu apă, zborul a fost anulat și au revenit la cozi interminabile peste tot.

„Am cedat într-un final și am făcut ce nu făcusem până acum în cele 5 luni de sarcină. Am cerut întâietate pentru că sunt gravidă și deja simțeam că mi se face rău, moment în care s-au dezlănțuit ceva oameni că nu e corect, că trebuie să le cer lor voie, că ei nu sunt de acord să mă lase. Cu una dintre doamne m-am întâlnit și în zborul ăsta și abia aștept să mă ridic să merg la baie și să o felicit pentru reacție. Hai să ajungem cu bine.”, a mai spus Ana Baniciu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button