Societate

Ciurel a preluat conducerea SE Rovinari. Lider: Văd o deschidere

Fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, și-a început, săptămâna trecută, activitatea de director al Termocentralei Rovinari după achitarea în dosarul Turceni-Rovinari.

Președintele executiv al Sindicatului Mine Energie Oltenia, Jan Popescu, afirmă că a avut o primă întâlnire cu Laurențiu Ciurel după ce a preluat conducerea SE Rovinari. Potrivit liderului sindical, noul director al termocentralei este optimist în ceea ce privește prelungirea vieții energiei pe cărbune.

“Eu, ca și funcție la serviciu, sunt subordonat directorului de sucursală, așa prevede legislația în vigoare. Indiferent de cine vine director de sucursală, că ne plac ochii, mie ai dumnealui și dumnealui ai mei, eu sunt obligat și dumnealui este obligat să lucrăm împreună. Am avut o întâlnire cu dumnealui pe probleme de serviciu, l-am informat cu problemele de serviciu pe care le avem, că așa este corect în privința asta, ne-am transmis ce avem de transmis în calitate de șef-subordonat.

Nu cred că o să am o probleme cu dumnealui și nici colegii mei din termocentrala Rovinari nu vor avea probleme cu dumnealui în perioada cât dumnealui își va desfășura activitatea în termocentrala Rovinari, pot garanta asta. Este altă perioadă din viața dumnealui, ce am văzut eu atât cât am stat la dumnealui și cât mi-au povestit și colegii care au mers acolo tot cu probleme de serviciu. A mai îmbătrânit și dumnealui, am mai îmbătrânit și noi, văd o deschidere la dumnealui pentru ca termocentrala Rovinari, ca CEO să funcționeze ani mulți de acum încolo”, a precizat liderul SMEO.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button