News

Oraşul din România unde un apartament cu două camere în zonă centrală se vinde cu 4.000 de euro

Oraşul din România unde un apartament cu două camere se vinde cu 4.000 de euro. Recent, pe platforma OLX, a apărut un anunț tentant pentru un apartament cu două camere, la doar 4.000 de euro. Proprietarul solicită suma de 19.900 de lei pentru această locuință, situată la etajul 4 al unui bloc în Zimnicea. Deși apartamentul nu este mobilat, oferă o suprafață generoasă de 52 de metri pătrați și dispune de un aspect semidecomandat.

Ceea ce face această ofertă și mai atrăgătoare este poziționarea sa strategică. Apartamentul se află în proximitatea Judecătoriei Zimnicea, fiind totodată aproape de centrul orașului, spital și un parc înconjurător. Magazinele și restaurantele din zonă adaugă un plus de comoditate pentru viitorul locatar.

În descrierea anunțului, proprietarul menționează că se acceptă achiziționarea cu o datorie la lumină de 1.000 de euro, făcând tranzacția și mai accesibilă pentru potențialii cumpărători. „Vând apartament cu două camere în Zimnicea, situat lângă Judecătorie. Etajul 4, nu este mobilat. Se ia cu datorie la lumina de 1.000 de euro”, se arată în descrierea anunțului de pe OLX.

Zimnicea nu este singurul oraș din țară unde prețurile locuințelor sunt incredibil de prietenoase. În Oțelu Roșu, județul Caraș-Severin, o garsonieră complet renovată poate fi achiziționată cu doar 4.000 de euro. Totodată, în Vulcan, județul Hunedoara, un apartament cu două camere, amplasat la etajul 9 al unui bloc construit în 1977, este disponibil la doar 6.000 de euro.

Astfel, dacă sunteți în căutarea unei locuințe convenabile într-un oraș cu potențial, Zimnicea și alte localități din România vă așteaptă cu oferte atractive. Nu este nevoie să vă limitați opțiunile la marile orașe cu prețuri exorbitante; o viață confortabilă poate începe chiar acum cu un apartament la un preț incredibil.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button