News

S-a răsturnat cu mașina în curtea unei case. Șoferul a murit pe loc

Luni după-amiază, un șofer în vârstă de 58 de ani a decedat după ce a intrat cu autoturismul într-un imobil din staţiunea Băile Olăneşti, au anunţat autorităţile din Vâlcea.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, autoturismul ar fi derapat şi răsturnat în curtea unei case din apropierea drumului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Sorin Albinaru, a precizat că în urma impactului bărbatul a rămas prins între fiarele contorsionate ale maşinii, fiind scos de salvatori inconştient.

„Forţele ISU ajunse la faţa locului au constatat că în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism care părăsise partea carosabilă şi se afla răsturnat pe plafon, în curtea unei case. Şoferul autoturismului era încarcerat şi inconştient. Pompierii militari au acţionat cu celeritate pentru descarcerarea victimei, pe care au predat-o, inconştientă, echipajului SAJ, care, din nefericire, a declarat decesul victimei”, a transmis reprezentantul ISU Vâlcea.

La faţa locului, pompierii au asigurat şi măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button