Politică

O nouă confruntare Jianu-Morega la Primăria Motru

Partidul Național Liberal l-a desemnat, joi, pe fostul primar al municipiului Motru, Gigel Jianu, candidat la alegerile locale ce vor avea loc în toamna acestui an.

Gigel Jianu se va confrunta din nou cu primarul PSD, Cosmin Morega, desi, în ultima perioadă, a fost vehiculat numele șefului Diviziei Miniere, Constantin David, pentru o candidatură din partea Partidului Național Liberal.

Fostul primar afirmă că au fost pure speculații venite din partea adversarilor politici. Gigel Jianu este convins că bătălia pentru Primăria Motru nu va fi ușoară.

“Nu știu cine a vehiculat numele lui Constantin David. Nici nu este membru PNL, nu avea cum să fie nominalizat. Nici măcar nu și-a exprimat intenția de a veni la partidul nostru. Au fost speculații pe care adversarii politici le-au lansat ca să creeze disensiune între noi. Domnul David îmi este coleg și prieten. Presupun că adversarii noștri voiau să creeze o disensiune, să ne slăbească cumva. Orice competiție electorală presupune muncă multă. Nu va fi ușor, dar nici așa de greu cum pare.

Cetățenii din Motru au posibilitatea, acum, să compare între ceea ce a fost în mandatul meu și ce a fost în mandatul lui Cosmin Morega. În mandatul meu s-au scris proiecte, s-au accesat fonduri europene și a fost liniște în oraș, el fiind singurul care se mai agita. În mandatul lui proiectele mele nu au fost duse la îndeplinire, nu a fost în stare să le ducă la îndeplinire. Nu a accesat nimic nou important. A ratat mai multe posibilități de finanțare. Mai mult, este un haos total în administrația locală. Și-a bătut joc de noțiunea de consiliu local, de noțiunea de instituție a primarului”, a conchis Gigel Jianu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button