Societate

Aparat modern pentru vindecare BIO, adus la Târgu Jiu de o cunoscută psiholoagă și femeie de afaceri

Cunoscuta femeie de afaceri Mirela Păduraru, din Târgu Jiu, și-a anunțat pacienții că pot opta în cadrul cabinetului său, să se trataeze cu lumină Bioptron.
Terapia cu lumină Bioptron, recunoscută în toată lumea pentru beneficiile incontestabile asupra sănătății, medicul danez Niels Ryberg Finsen obține în 1903 premiul Nobel pentru activitatea sa asupra terapiei cu lumină. Terapia cu lumină BIOPTRON folosește lumina polarizată, similară cu radiația solară, excluzând însă radiațiile nocive, precum cele UV. Acest tip de tratament ajută la echilibrarea și regenerarea tegumentelor, reglând procesele biologice și conducând în final la vindecare. TLB stimulează și modulează procesele reparatorii și regenerative ale organismului, acționând și asupra sistemului imunitar.
„În curând vom preveni si trata, la cabinet (Psiholog Mirela Păduraru) anxietatea, depresia și imunitatea, cu lumina BIOPTRON.
Această LUMINA cu lămpi ROGVAIV (7 culori), emisa de aparatele Bioptron (produse în Elveția by Zepter International) are unele particularităţi fizice precum: lumina polarizată, incoerentă, policromatică şi de joasă putere (vindecare prin lumina/energie).
Abia aștept ca in 3-4 zile toți clienții mei să poată beneficia, în partea finala a unei ședinte de terapie de această binecuvântare a științei noninvazive…vindecare bio”, a transmis psihologul.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button