Lifestyle

Momente grele pentru o cântăreață din Târgu Jiu

Târgujianca Ana Baniciu își amintește cu tristețe de cei doi ani care au trecut de la pierderea mamei sale.

Într-o postare emoționantă pe Instagram, artista a subliniat impactul profund pe care mama sa l-a avut asupra vieții ei, exprimând recunoștința pentru toate darurile și îndrumările primite de-a lungul timpului.

Ana Baniciu a evidențiat cum mama sa a fost prezentă, dar nu fizic, în fiecare aspect al vieții ei, inclusiv în perioada frumoasă a sarcinii, în care s-a simțit protejată și invincibilă.

Cu toate acestea, momentul este umbrit de absența fizică a mamei sale într-o zi atât de importantă.

„Azi se împlinesc doi ani de când nu mai este mama fizic lângă mine! Ea este prezentă la fiecare pas și nu a încetat să mă binecuvânteze cu cele mai frumoase daruri… am avut o sarcină superbă, m-am simțit în siguranță, protejată și invincibilă în toate cele mai bine de 8 luni și sunt convinsă că tot parcursul acesta o să-și aibă punctul culminant cu experiența supremă, cea de a da naștere! Interesantă viața aceasta… acum doi ani, ochi în ochi și cu mâna ei strânsă în palma mea, o conduceam pe mama spre lumină iar acum mă pregătesc să dau naștere unui cadou primit de la ea… cel mai de preț! Nu încetez să vă rog să vă respectați și iubiți părinții în fiecare secundă, fie ei fizic cu voi sau în partea cealaltă”, a scris Ana Baniciu pe Instagram.

Mesajul său a fost unul de îndemn către ceilalți să-și respecte și iubească părinții în fiecare secundă.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button