News

Vlad s-a sinucis la doar 20 de ani, după ce a aflat că are o boală gravă

Final cumplit pentru Vlad, un tânăr student în anul II la Facultatea de Medicină Dentară a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”. Băiatul, internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon”, s-a aruncat de la etajul trei al clădirii.

Tragedia a avut loc în luna aprilie, însă a ieșit la iveală acum, la câteva săptămâni de la producerea evenimentului dramatic. Potrivit colegilor tânărului, citați de presa locală, Vlad era internat în spital după ce trecuse printr-o operație chirurgicală.

Băiatul aflase că suferea de megacolon, o afecțiune gravă a colonului. „A fost diagnosticat cu megacolon, a făcut o operație din ce știu. Din ce am mai auzit, s-a sinucis după ce i s-a pus colostomă, o pungă colectoare. Nu se știe nimic exact”, a transmis unul dintre colegii studentului la Medicină, conform bzi.ro.

Incidentul a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al spitalului Sf. Spiridon, dr. Diana Cimpoeșu. Însă reprezentanții instituției medicale nu știu cu exactitate în ce împrejurări s-a petrecut totul sau dacă a fost, într-adevăr, un act suicidal.

Tânărul nu a lăsat un bilet de adio. El a fost găsit în curtea spitalului, după ce a căzut în gol de la etajul trei. Medicii au intervenit rapid pentru a-i acorda primul ajutor, însă Vlad și-a pierdut viața.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button