Lifestyle

„Luceafărul huilei”, dezvăluiri picante despre povestea de dragoste cu Marinela Nițu! VIDEO

Miron Cozma a povestit totul despre relația amoroasă cu Marinela Nițu.

„Luceafărul huilei”, Miron Cozma este unul dintre cele mai controversate personaje ale României. Acesta a făcut pușcărie timp de 10 ani, în dosarul Mineriadei din 1991, fiind condamnat atunci pentru instigare la subminarea puterii de stat.

Miron Cozma a povestit, în emisiunea lui Mihai Ghiță, diverse lucruri din viața sa fascinantă. Unul dintre subiectele abordate a fost povestea de dragoste trăită cu Marinela Nițu. Luceafărul huilei a scos la lumină detalii mai puțin știute de public despre cei doi și a pus în evidență momentul în care s-au cunoscut.

“În 1988 când am ieșit din arest, Gheorghe Ghiorghiu, pe care eu l-am cununat, organiza la mare un spectacol, într-un restaurant și a avut tot felul de invitați. Printre invitați, el a vrut să îmi prezinte mie, eu eram cu Dana, mama copiilor mei și fiul meu, o femeie frumoasă de la el din Brașov. Mi-a prezentat-o pe Marinela. Marinela a cântat pentru mine, apoi m-am dus cu ea și am hotărât să rămânem împreună într-o relație. Bineînțeles că i-am prezentat-o Danei. În 1999 m-am dus iar la închisoare, când am ieșit în 2005 nu am mai vrut-o. Oricât ne-am despărțit, Dumnezeu mi-o trimite, iar pe Marinela.”, a mărturisit Miron Cozma, la În Oglindă.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button