News

Locatarii unui bloc din Vâlcea, evacuați din cauza unui incendiu la deșeurile din subsol

Locatarii unui bloc din Râmnicu Vâlcea au fost evacuaţi, duminică dimineaţă, din cauza unui incendiu izbucnit la deșeurile din subsolul imobilului.

”Pompierii militari vâlceni au fost solicitaţi, cu puţin timp în urmă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la subsolul unui bloc, pe strada I.C. Brătianu, în municipiul Râmnicu Vâlcea. S-au deplasat de urgenţă la locul evenimentului forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Echipajele operative sosite la faţa locului au constatat că incendiul se manifestă la deşeuri menajere depozitate în subsolul blocului”, a transmis ISU Vâlcea.

Din cauza fumului dens, concomitent cu operaţiunile de stingere, au fost evacuați toți locatarii, 34 de adulţi şi 4 copii. După evacuarea fumului de pe casa scării, locatarii s-au întors în apartamente. Conform reprezentanţilor ISU, au ars aproximativ 100 de kg de deşeuri menajere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button