Societate

Lider: Să sperăm că mai găsim și pe la CEO, pe care nu-i ia DNA-ul, să discutăm!

Federația Națională a Muncii organizează, joi, un protest în fața sediilor Casa de Pensii Gorj și a Complexului Energetic Oltenia.

Avocații contractați de Federația Națională a Muncii câștigă procese pe bandă rulantă pe recalcularea pensiilor foștilor mineri și energeticieni.

Potrivit președintelui Constantin Crețan, zilnic vin decizii favorabile. Până acum, ar fi fost câştigate sute de procese.

Federația Națională a Muncii va picheta, joi, sediile Casei de Pensii Gorj și Complexului Energetic Oltenia.

Constantin Crețan speră după acest protest demersurile pentru recalcularea pensiilor să nu mai fie atât de greoaie ca până acum.

“Joi, între orele 12-14, vom fi la Casa de Pensii Gorj, iar între 14-16, vom fi la Complexul Energetic Oltenia. Deja avem primele semne că cei de la Casa de Pensii vor să stea de vorbă cu noi să stabilim modul și procedura de lucru pentru membrii noștri. Să sperăm că poate-i mai găsim și pe la CEO, dacă nu-i ia DNA-ul, să discutăm de ce nu eliberează salariile oamenilor și acceptă să plătească onorarii și despăgubiri oamenilor, dacă nu trimit documentele în termenul legal. Am găsit deschidere la Casa de Pensii Mehedinți, unde am stabilit procedurile de lucru pentru membrii noștri și reprezentanții noștri care au legătură cu Casa de Pensii direct pentru a discuta toate dosarele membrilor noștri. Să sperăm că și la Târgu-Jiu, poate, reușim să ajungem la o înțelegere ca, la nivel local, să ne informăm reciproc și să simplificăm aceste dispute, că altfel, vom continua mitingurile de protest”, afirmă liderul FNM.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button