News

Fiu de preot, vaccinat, decedat subit. Tânărul de doar 25 de ani a făcut infarct în Elveția unde se pregătea pentru doctorat!

„O familie îndoliată după fiul lor, un tânăr căruia i-a plăcut să studieze. Lucra dar în același timp învăța pentru doctorat. Se și vaccinase. A facut toate dozele de vaccin care i se ceruseră. A facut infarct. Un tânăr care avea încă multe de făcut a avut viața curmată la o vârstă timpurie.”, relatează ȘtiridinBucovina tragedia din familia preotului sucevean Dumitru Airinei de la Parohia „Sf. Vineri” (foto dreapta).

Răzvan Dimitrie Airinei (foto stânga) a urmat cursurile Universității Derby din Marea Britanie, și, după ce și-a luat masterul în management hotelier la Swiss Hotel Management School, locuia în Elveția, unde studia pentru doctorat și unde a și murit subit. Potrivit paginii lui de Facebook era pasionat de călătorii. Potrivit contului de Instagram se născuse în 1993.

Mama lui, preoteasa Lucia Airinei, și-a împărtășit durerea pe contul paginii de socializare anunțând totodată detaliile tristului eveniment al înmormântării:

„In aceste clipe de adanca tristete, este foarte greu sa-ti gasesti cuvintele pentru ca nimic nu-ti mai poate mangaia sufletul. Este foarte trist, dureros si nedrept ca un copil sa-si paraseasca parintii astfel. Razvan va ramane mereu in inimile noastre. Sufletelul lui bun si bland a plecat la ceruri mult prea devreme. Momentele pe care le-a impartasit cu noi vor vorbi mereu despre persoana minunata care a fost.

Cei care l-ati cunoscut, il veti gasi de acum in sufletul si in gandul vostru, in rugaciunile si inimile voastre, cu zambetul pe buze si plin de energie, asa cum il stiam cu totii pe iubitul nostru Razvan.

Va fi depus incepand de miercuri, 8 martie, la Biserica Sf. Simion (Turnul Rosu) iar inmormantarea va avea loc vineri, 10 martie, ora 12, in cimitirul Bisericii.

Va asteptam sa ne fiti alaturi!”

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button