Lifestyle

El este cel mai tânăr antreprenor din Rovinari! Are 18 ani și în urmă cu aproape doi ani și-a deschis primul business! FOTO

Alexandru Botea din Rovinari este cu siguranță un exemplu demn de urmat pentru tinerii din generația sa!

La doar 18 ani, Alex, manageriază cu succes o frizerie în orașul său natal. Chiar dacă a primit ajutorul părinților pentru a-și deschide primul său business, tânărul s-a apucat serios de treabă încă de la vârsta de 15 ani, atunci când a urmat primele cursuri de frizerie.

„Alex The Barber”, salonul tânărului antreprenor din Rovinari a fost deschis încă din anul 2022, pe când Alex avea doar 16 ani.

„Mi-am dat seama că îmi place această meserie încă de când aveam 14 ani. Chiar de atunci am știut exact că asta vreau să fac, iar de la 15 ani m-am apucat serios de treabă și de atunci nu m-am mai oprit. Am un salon în orașul Rovinari, pe care l-am deschis bineînțeles cu ajutorul părinților. Fără ei n-aș fi reușit și le mulțumesc”, ne-a spus Alexandru Botea.

Tânărul spune că nu ar fi reușit să ajungă aici fără muncă. „ Rețeta succesului este simplă: muncă, muncă și iar muncă, dar este foarte importantă și disciplina. Fără disciplină nu poți realiza lucruri”, ne-a mai transmis Alex.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button