News

Suma uriașă primită de un român pentru a se căsători pe o perioadă determinată

Un tânăr român a primit o ofertă aproape de nerefuzat. În timp ce mulți conaționali iau calea străinătății pentru a face rost de bani, alții au norocul de a le bate banii la ușă, fără prea mari eforturi.

Un român se gândește serios dacă să profite de șansa oferită sau să continue să muncească cinstit pentru banii săi. Situația este una complicată și chiar riscantă, după cum susțin unii comentatori ai poveștii relatate de tânăr.

Românul și-a spus povestea pe internet, unde a și cerut sfaturi de la alți utilizatori, dat fiind faptul că propunerea ce i-a fost făcută pare să aibă și unele dezavantaje.

„Pe scurt: M27 român (de 5 ani în DE) am o iubită nouă F35, thailandeză în Germania, divorțată, cu două saloane de masaj thailandez, ea are o verișoară mai mică în Thailanda, pe care dacă o „iau de soție” timp de 20 de luni (ca să aibă voie să locuiască și lucreze în DE, la saloanele ei probabil) primesc 20.000€ (pe bune). Ce se poate întâmplă în cel mai rău caz? Că mă ajută și pe mine la taxe, să fiu Steuer Klasse 2 (n.r. clasă fiscală în cadrul sistemului german de impozitare) și să îmi tragă mai puține taxe pe salariu”, a scris acesta pe Reddit.

Unii dintre cei care au comentat la postarea românului se declară invidioși, însă cei mai mulți îi recomandă să fie prudent, explicând care sunt posibilele riscuri la care se expune dacă acceptă propunerea făcută.

„Mai are vreo sora? Întreb de curiozitate, nu din alt motiv”, „Semnează un prenupțial înainte ori trece tot ce ai, pe mama/tată/bunica etc.”, „Doar că să fii 100% sigur, trece și tu case/mașini pe numele cuiva de încredere din familie. În rest, da-i bătaie și dacă mai găsești thailandeze din astea să ne spui și nouă că ne băgăm imediat”, „Dacă ai vreo moștenire, ceva pe numele tău pe care îl vei lua în viitor, se poate împărți cu ea. Orice altă lege care se aplică la divorț, gen să faci jumi juma cu ea orice ai tu. Legal nu știu cât de posibil e, poate nu-ți dă banii și o iei de nevastă degeaba”, „Dacă te prind faci bulău, dacă nu te prind te poate șantaja pentru tot restul vieții”, „Dacă te prind este inchisoare până la 10 ani”, „Banii să se plătească toți odată sau lunar. O zi întârziată, 1% dobândă”, „10k ți ia la divorț”.

După ce citit toate răspunsurile, tânărul a mai adăugat câteva detalii.

„Vrea să mă ajute să îmi deschid și eu salonul meu, ea are fete, știe cu taxele etc. și eu investesc 5.000€ în chirie, cauțiune și paturi, prosoape, uleiuri și minuni ce mai trebuiesc. Frate, ea face cu salonul mare banul ei curat 4.000€/lună și cu ăla mic 2.500-3.000€/lună, după toate cheltuielile”, a mai precizat autorul postării.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button