News

Dezvăluirile unei frumoase blonde originară din Gorj, după 13 ani de căsnicie

Andreea Ibacka și Cabral formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. S-au cunoscut pe platourile de filmare, iar în urmă cu 13 ani și-au întemeiat o familie, care, între timp s-a mărit cu o fetiță Namiko și un băiat, Tiago. La rândul lui, prezentatorul emisiunii “Săriți de pe fix” (Pro TV) mai are o fată, Inoke, din căsătoria anterioară cu Luana.

În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, actrița a dezvăluit că nu se poate concentra la nimic când îi este foame, că ea deține controlul în bucătărie, dar și că l-a dat pe brazdă pe Cabral care e nevoit să împartă farfuria cu ea, când se află la restaurant și vrea să guste din porția lui.

 

Andreea Ibacka a recunoscut că nu rezistă la ciocolată și că se transformă atunci când îi e foame. Stările pe care le experimentează când este nemâncată nu sunt ușor de suportat, dar armonia se instalează rapid, întrucât soția lui Cabral e alt om după masă.

Tu gătești mai bine sau Cabral?

Nu,  la capitolul ăsta chiar nu aveam concurs. Adică eu gătesc.

Cum reușești să îți păstrezi silueta și să și gătești?

Bucătarul de obicei se satură gustând. Nu știu, cred că am un stomac mic, pentru că prietenii râd tot timpul de mine că fac foarte urât la foame. Deci eu sunt prietenul ăla care se transformă. Când mi-e foame, nu te mai înțelegi cu mine și îți repet de milioane de ori, sunt nervoasă și nu mă mai pot concentra pe nimic. Ne așezăm la masă, iau vreo trei guri și zic gata. “Pentru asta ai făcut tu atâta scandal?”

Cum a reacționat prima oară Cabral când a descoperit acest aspect despre tine?

Am avut câteva conflicte cu el. Îl știi pe Joey Doesn’t Share Food din Friends? La începuturile noastre ieșeam la masă în oraș și am crezut că e un fel de a spune, că e o glumă, că nu va împărți cu mine. Cum să nu împarți? Adică eu nu vreau să-mi comand ce ți-ai luat tu, vreau doar să gust. Știi cum e: una e să mănânci și una e să guști! Și guști și tot guști și era să-mi iau vreo două-trei furculițe în mână!
Eu am pus la suflet, da, până când mi-a explicat că el fiind fost sportiv de performanță, prin cantonamente, și-a dezvoltat aceste abilități. Și prima regulă de supraviețuire, da, într-un astfel de mediu este să mănânci repede, că dacă nu, rămâi fără. Așa că el da, nu împarte mâncarea, dar acum n-are încotro. După atâția ani s-a dat și el pe brazdă și nu scapă negustat.

Sursa: Ciao.ro

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește și
Close
Back to top button