LifestyleNews

Top 3 cele mai bune licee din Gorj, în funcție de mediile de la Bacalaureat 2024

În top trei cele mai bune licee din Gorj în funcție de mediile de la Bacalaureat 2024, înainte de contestații, sunt: primul loc Colegiul Național „Tudor Vadimirescu”, locul doi Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, iar pe locul trei se află Colegiul Național „Spiru Haret”. 

Vezi mai jos ce mesaje au fost publicate pe paginile celor trei colegii din Târgu Jiu:

„Bacalaureat 2024 în cifre, înaintea contestaţiilor. Suntem pe locul al doilea la nivelul judeţului. Rata de promovare 98,6%, media 8,77, 99 de medii din cele 206 sunt peste 9, dintre care 43 peste 9,50, 25 de note de 10 si cea mai mare medie din Gorj, 9,96, alături de CNTV. Una peste alta, nu este rău deloc. Ba chiar este foarte bine. Asteptăm şi contestaţiile. Felicităm promoţia 2020-2024 pentru rezultatele obţinute. Felicitări doamnelor şi domnilor profesori care au făcut posibile aceste rezultate”, se arată pe pagina CNET din Târgu Jiu. 

„Felicitări, dragi absolvenți! Există o stea aleasă pentru fiecare dintre voi, stea în care am crezut împreună, așa cum împreună am știut să împărțim toate clipele prefacerilor voastre adolescentine și pe care le-am conturat în sensurile înalte ale educației, ale devenirii. Vă mulțumim pentru toți acești ani minunați și vă dorim să continuați fascinați călătoria propriei împliniri”, apare pe pagina CNTV Târgu Jiu.

„CEL MAI MARE PROCENT DE PROMOVARE DIN JUDEȚUL GORJ – 99,6 %
Colegiul Național „Spiru Haret”, promoția 2024, Examenul Național de Bacalaureat
Felicitări, dragi elevi, pentru Cunoaştere, Noblețe, Simplitate, Har!
Un singur elev din seria curentă nu a reuşit să promoveze examenul. În urma contestațiilor, sperăm să obținem o rată de promovare de 100%”, se arată pe pagina CNSH Târgu Jiu. 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button