Societate

Contestă selecția pentru noul directorat. “Este bătaie de joc”

Social-democratul Gabriel Giorgi consideră “o bătaie de joc” selecția pentru noul directorat al Complexului Energetic Oltenia.

Gabriel Giorgi a fost informat, vineri noaptea, că nu a fost acceptat în a doua etapă a selecției pentru noul directorat al CE Oltenia. În opinia sa, selecția s-a făcut cu “direcție”. Social-democratul consideră că angajații firmei de recrutare nu are competențele necesare pentru a stabili care sunt cele mai potrivite persoane să facă parte din forul de conducere al Complexului Energetic Oltenia.

“Vineri noaptea, pe la 12 jumate, am primit un e-mail din parte firmei care se ocupă cu recrutarea, în care mi s-a transmis că nu am fost acceptat în etapa a doua. Legea prevede altceva. Eu mă îndoiesc că dintre cele 35 de persoane care au fost intervievate nu s-au găsit 10 persoane care să poată să facă parte din etapa a doua de selecție. Personal mi se pare o bătaie de joc, firma care s-a ocupat cu recrutarea mi se pare că este o firmă pentru care efectiv se aruncă banii degeaba, pentru că nu au competența necesară astfel încât să poată să stabilească cine este competent să facă parte din directorat și cine nu. Și vă dau un singur exemplu. Atât timp cât Șerban Predescu a fost admis în etapa a doua de selecție pentru Consiliul de Supraveghere, deci a îndeplinit toate condițiile, vezi, Doamne, acum nu mai îndeplinește condițiile. De aici se vede faptul că este bătaie de joc și este cu direcție și nu știu cine dă direcția, dar probabilitatea este foarte mare să fie aceia care nu vor să facă nicio diligență pentru prelungirea vieții CEO”, afirmă fostul supraveghetor al CEO.

“Nu poți să îți bați joc de niște persoane care au un background în spate”.

Gabriel Giorgi anunță că va contesta modul în care s-a făcut selecția pentru directorat. În plus, spune că vor mai fi și alții care vor face acest lucru.

„O să fac o contestație, dar, din ce știu, este că vor face și ceilalți. Este o bătaie de joc, nu poți să vii să-ți bați joc de niște persoane care au un background în spate. Și aici mă exclud pe mine, dar sunt mulți alții care îndeplineau condițiile cu brio pentru a face parte din lista scurtă. Am numit pe Șerban Predescu, mai este Vali Tatomir, directorul de la Resurse Umane din CEO, Doru Mocioi, care este director de atât timp pe parte de comercial. Mai mult decât atât, vă dau și un aspect oarecum tehnic. Atât timp cât eu mă prezint acolo pentru a fi intervievat de firma recrutare și mă primește un domn căruia îi tremură vocea fiindcă avea emoții când ne intervieva pe noi și, mai mult decât atât, eu mă prezint cu costum, la cravată și persoana respectivă se prezintă în fața mea cu un pulover aruncat pe el ca pe ultimul om, dați-mi voie să am rezerve maxime despre această firmă care s-a ocupat cu recrutarea, pentru că din start punctaje se iau și din ținuta omului care se prezintă la un interviu. Ori ce pretenții să am eu de la cel care mă intervievează pe mine care se prezintă într-un mod indecent. Eu am discutat cu mai multe persoane și toți sunt nedumeriți, când au văzut ce s-a întâmplat acolo. Adică, are loc pe o listă scurtă o persoană care a făcut numai rău CEO, și vedeți ce se întâmplă în cariera Roșia după ce a manageriat-o atâția ani, și nu au loc persoane care au un background în spate”, a conchis directorul Medservmin.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button