Societate

Cum se face selecția pentru noul directorat? Lider: PSD și PNL împart aceste funcții

Președintele Federației Naționale a Muncii, Constantin Crețan, acuză că partidele aflate la guvernare, PSD și PNL, și-au împărțit funcțiile de conducere din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Constantin Crețan știe cum s-a făcut selecția pentru noul directorat al Complexului Energetic Oltenia. Liderul Federației Naționale a Muncii afirmă că PSD și PNL și-au împărțit posturile din forul de conducere al companiei, așa cum au făcut și cu cele din consiliul de supraveghere.

După proba interviului au mai rămas doar trei persoane pe lista scurtă pentru directorat. Este vorba de Dan Plaveti, Cosmin Trufelea și Ion Bălășoiu.

“Așa cum împart consiliul de supraveghere, împart și directoratul și influența politică. Partidele care se prefac că se ceartă, PNL și PSD, care guvernează România, împart aceste funcții la înțelegere, și împărțirea în directorat s-a făcut la București de către capii organizațiilor de partid. Sunt numiri politice și chiar și firma de recrutare nu trece fără acordul firme de partid și, probabil, cu o contribuție substanțială. Eu am mai atras atenția că această firmă nu este serioasă și pentru a verifica acest lucru, am introdus acum câțiva ani un prieten să candideze în directorat și, în acele momente, i s-au cerut niște sume imense pentru a accede la o funcție în directorat. Plaveti și Trufelea nu trebuiau să semneze un document de plată către firma de recrutare. Putea să pună pe orice contabil sau pe oricine din CEO să facă o dispoziție de plată către firma de recrutare. Ei încalcă legea, în primul rând, pentru că plătesc firma de recrutare și sunt oamenii care au fost recrutați. Deci, s-a greșit”, a precizat liderul sindical.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button