News

Cel mai mare violator din România a fost prins. Falsul medic a fost condamnat pentru 31 de violuri

Un fals medic a fost găsit vinovat pentru comiterea a zeci de violuri și agresiuni sexuale și va petrece în închisoare 30 de ani. Este votba despre Bogdan Giuseppe, supranumit „Guru”, dat în vileag în urmă cu câțiva ani. Curtea de Apel București a pronunțat sentința definitivă în cazul falsului medic. În apărarea sa, Bogdan Giuseppe a declarat, permanent, că este victima unei conspirații.


O instanță a Curții de Apel București l-a găsit vinovat pe falsul medic Bogdan Giuseppe pentru zeci de violuri și agresiuni sexuale. Judecătorii l-au condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 30 de ani, maximum permis de legea românească.

Falsul medic a fost trimis în judecată în anul 2017, de procurorii care l-au pus sub acuzare după ce a fost dat în vileag de o jurnalistă sub acoperire. Potrivit anchetatorilor, Bogdan Giuseppe dădea anunțuri de angajare pentru care selecta fete tinere. El le trimitea la un cabinet medical – care îi aparținea – chipurile pentru a-și face fișa medicală. Aici fetele erau drogate, iar mai apoi violate și filmate pe ascuns.

După pronunțarea sentinței, Bogdan Giuseppe a fost reținut de polițiști care l-au dus la penitenciar pentru a-și executa pedeapsa dată de judecători.

„Miercuri, 14 iunie 2023, polițisti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale au depistat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, pe numele căruia, la data de 14 iunie 2023, Judecătoria Sectorului 6 Bucuresti a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 30 de ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și agresiune sexuală în scopul producerii de materiale pornografice”, a anunțat Poliția Capitalei.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button