Lifestyle

Cea mai sexy mămică din Târgu Jiu se pregătește de cununia civilă!

Târgujianca Roxana Vancea și soțul ei sunt căsătoriți de patru ani, dar au tot amânat nunta și cununia religioasă. Într-un interviu pentru viva.ro, ea a dezvăluit cine vor fi nașii lor, dar și de ce nu-și dorește o petrecere. Fosta asistentă tv a explicat că pentru ei cel mai important este să se cunune religios, eveniment care, probabil, va avea loc anul viitor. Dar mai întâi ei se pregătesc pentru ziua băiețelului lor cel mic, Zian, care va împlini doi ani pe data de 16 noiembrie.

„Ne pregătim de petrecerea fiului nostru, Zian, de pe data de 16 noiembrie, dar o să urmeze și o nuntă. Avem multe în plan. Nu am pregătit rochia de mireasă. Nici costumul lui nu e pregătit. Eu tot încerc să îl conving să poarte costumul. El zice că nu încape într-un costum din acela.”, a declarat Roxana Vancea pentru viva.ro.

Roxana Vancea nu s-a gândit la un model de rochie pentru ziua în care va păși în fața altarului, alături de soțul ei, Dragoș. Nu au vestimentația pregătită, dar s-au gândit la nașii lor, o bună amică a vedetei și soțul acesteia. „Nu m-am gândit cum o să fie rochia de mireasă, ce model să fie… Probabil că la anul vom face, nu mai este timp acum, anul acesta. Nașii i-am pregătit. Da. Aș vrea să ne fie nașă o prietenă de-ale mele, Laura”, a mai precizat Roxana Vancea.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button