Lifestyle

Locuința mai ieftină ca mașina! Cunoscutul târgujian care s-a băgat în datorii pentru un Porsche GTS, își cumpără și apartament

Vedeta Antena 1, Adrian Popescu din Târgu Jiu, alias Cuza de la Noaptea Târziu, și-a luat în vară un Porsche 911 GTS.

Bolidul lui Cuza, care poate rula și cu 300 de kilometri pe oră, a fost comandat cu o configurație specială, prețul acestuia de catalog fiind de peste 160.000 de euro.

Vedeta ce a devenit cunoscută datorită parodiilor muzicale lansate sub titulatura Noaptea Târziu ce se bucură de mare succes pe YouTube, noul prezentator de la iUmor nu plătește rate tocmai mici, însă este fericit nevoie mare că și-a îndeplinit visul.

În urmă cu puțină vreme Adrian Popescu a anunțat că este în căutarea unui apartament. Potrivit wowbiz.ro, vedeta de la Antena 1 urmează să își achiziționeze casă în complexul în care locuiește fosta lui iubită și actuală colegă, Ramona Olaru.

Prețurile pentru o locuință în blocul unde locuiește Ramona Olaru pornesc de la: 110.000 de euro pentru un studio dublu, 118.000 de euro pentru un apartament cu două camere, 168.750 de euro pentru un apartament cu trei camere asta însemnând o sumă ceva mai mică decât mașina de fițe a târgujianului.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button