News

Case la prețul de 1.200 de lei, într-un sat!


Într-un sat din România, casele se vând chiar și cu 250 de euro. În ciuda prețului mic, oamenii nu îngrămădesc să cumpere.

Este vorba de satul Rotunda ce aparține de Comuna Gura Văii din județul Băcău, acolo unde casele au o vechime de 16 ani și au fost construite pentru a găzdui oamenii care au fost afectați de inundații din acea perioadă. Satul din Bacău a fost puternic lovit de aceste dezastre naturale, iar autoritățile au intervenit construind aceste locuințe, scrie click.ro

Cu toate acestea, de-a lungul timpului, casele au rămas neocupate. Deschise pentru vânzare, ele sunt comercializate la prețuri reduse, cu mult sub nivelul pieței imobiliare. Cu toate acestea, nu există interes pentru aceste proprietăți.

Lipsa de interes pentru mutare în satul Rotunda din Bacău este determinată de mai mulți factori. În primul rând, starea actuală a caselor este un aspect crucial. Se pare că acestea sunt într-o stare de degradare, necesitând renovări semnificative. Cele 200 de locuințe din comuna Gura Văii au fost construite special pentru sinistrați, dar aceștia nu au rămas acolo pentru o perioadă îndelungată. Localnicii au evacuat locuințele, luând cu ei tot ce aveau, astfel că aceste case au rămas complet goale. În unele cazuri, ele au suferit chiar și deteriorări, rămânând fără acoperișuri sau ferestre.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button