Politică

Când anunță Alianța Dreapta Unită Gorj candidatul la Primăria Târgu-Jiu

Președintele USR Gorj, deputatul Radu Miruță, afirmă că Alianța Dreapta Unită Gorj va anunța, în câteva zile, candidatul la Primăria Târgu-Jiu.

Alianța Dreapta Unită Gorj, constituită din USR, PMP și Forța Dreptei, va anunța, în câteva zile, candidatul la Primăria Târgu-Jiu.

Președintele Uniunii Salvați România Gorj, deputatul Radu Miruță, îl invită pe președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, să susțină persoana pe care o va arunca ADU în bătălia pentru municipiu, dacă” vrea cu adevărat să scape Târgu-Jiul de PSD”.

“La PNL, nu vedem că există, în momentul de față, în spațiul public, o persoană care să ne capteze atenția că ar putea fi un candidat la Primăria Târgu-Jiu. Dacă vrem cu adevărat să scăpăm Târgu-Jiul de PSD, eu îl invit pe domnul Iordache să susțină candidatul din partea Alianței Dreapta Unită la Primăria Târgu-Jiu. Este nelegitim să vrei toți candidații și la primărie, și la consiliul județean, tu, la PNL. Înseamnă că, de fapt, tu nu vrei să rezolvi problema la Târgu-Jiu. Niște oameni înțelepți ar avea capacitatea să stea la masă și să discute o modalitate prin care acest lucru să se întâmple. Pe de altă parte, atât timp cât Partidul Național Liberal, în județul Gorj, nu se rupe de Partidul Social Democrat, nu există un dialog pe care noi să-l putem avea cu ei. PSD, cu PNL, la Gorj, nu mai sunt în concubinaj, au oficializat actele de căsătorie.

Dacă PNL vrea cu adevărat să apere dreptatea și normalitatea în județul Gorj, să se rupă de PSD și să susțină la Târgu-Jiu candidatul Alianței Dreapta Unită. Probabil, în câteva zile, va fi anunțat și în spațiul public candidatul”, spune parlamentarul.

Deputatul USR, Radu Miruță, acuză că liderii PNL Gorj l-au salvat pe primarul Marcel Romanescu pentru a nu-și pierde mandatul după ce a anunțat că trece la PSD. Președintele Uniunii Salvați România Gorj reafirmă că, potrivit Codului administrativ, prefectul liberal al județului, Iulian Popescu, ar fi trebuit să emită ordin de încetare a mandatului edilului municipiului, ceea ce nu s-a întâmplat.

Radu Miruță consideră anunțul lui Marcel Romanescu făcut pe facebook, potrivit căruia a trecut la PSD, o demisie. Deputatul susține că liderii PNL Gorj au preferat să-l radieze pe edil din partid pentru a nu fi motive de încetare a mandatului.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button