Societate

Bobaru bagă 17 miliarde într-o școală aflată în paragină! Galerie FOTO

Consiliul Local Bumbești Jiu se întrunește vineri la ora 15.00 pentru a vota, bugetul localității pentru 2023. Pe ordinea de zi, la capitolul investiții, se află și reabilitarea fostei școli din Curtișoara care se află într-o stare avansată de degradare, prin clădire crescând arbori. În clădirea devastată, Bobaru vrea să realizeze un modern centru de recuperare.

În loc să construiască de la zero o clădire pretabila pentru 2023, Bobaru bagă 17 miliarde de lei vechi, bani, într-o dărăpănătura pentru care a mai și spus că trebuie să îi facă studiu pentru fundație. De altfel, se vede cu ochiul liber că această construcție nu mai poate fi trainică atâta timp când clădirea are peste un secol.
Cu toate acestea, mană spartă, primarul PSD nu dă înapoi de la planul său, conștient că a terminat anul cu excedent bugetar, iar localnicii s-au trezit și au văzut cum cheltuie banii, punându-i la saltea în timp ce lucrările edilitar gospodărești lasă mult de dorit. Primarul a anunțat că în fosta scoală va realiza un centru de recuperare.
Clădirea are patru camere și un spațiu mai mic.
Nu se înțelege de unde îi vin ideile edilului PSD atâta timp cât bolnavii localității și persoanele vârstnice nici nu au cu ce ajunge la 9 kilometru de Centrul Civic pentru a cere servicii medicale la instituția din Curtișoara.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button