News

Avertisment meteorologic

Până sâmbătă la prânz este cod roșu de ploi abundente în județele Mehedinți, Caraș-Severin și în zona de munte a județelor Gorj și Hunedoara, informează Rador.


Tot până atunci este cod portocaliu de cantități însemnate de apă în jumătate de vest a Olteniei, sudul Banatului, zona Carpaților Occidentali, nordul Carpaților Orientali și vestul Carpaților Meridionali și cod galben de instabilitate atmosferică în Crișana, în nordul Banatului, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei, în nord-vestul Moldovei și estul Olteniei.

Ploile au cauzat deja probleme în mai multe zone. Aproximativ 100 de persoane din localitatea Mălăești au rămas izolate după ce podul care o leagă de localitatea Goiești a căzut. Persoanele nu vor să fie evacuate, a transmis ISU Oltenia. Au fost închise drumurile județene 606B Grecești – Busu și 606C Secu – Gropanele. Detașamentul 1 de Pompieri a intervenit cu o autospecială pentru scoaterea a două persoane blocate în autoturism, după ce un drum din localitatea Botoșești-Paia a fost inundat.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button