NewsSocietate

VIDEO în Tg.Jiu: 3 angajați ISU Gorj surprinși folosind autospeciala SMURD, în timpul serviciului, pentru a se întâlni cu două tinere în toiul nopții!

Trei angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj au fost surprinși folosind autospeciala SMURD în scop personal, în timpul serviciului. Incidentul a avut loc azi-noapte în zona lacului Debarcader din Târgu Jiu.

Aceștia au fost filmați la scurt timp după ce au parcat autospeciala SMURD în mijlocul străzii Locotenent Colonel Dumitru Petrescu, unde cei trei bărbați și-au dat întâlnire cu două tinere.

Doi dintre angajați au fost văzuți salutându-se politicos, pupându-se pe obraz cu tinerele. Întâlnirea a durat câteva minute, timp în care aceștia au stat de vorbă lângă autospeciala SMURD. 

Din informațiile noastre echipajul se întorsese de la o intervenție din comuna Dănești, iar unul dintre paramedici, după ce a cerut aprobare de la supraveghetorul său, a venit în zonă pentru a lua niște pastile de la iubita acestuia care locuiește în zonă.

 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește și
Close
Back to top button