Societate

Va păstra mandatul de consilier municipal? Ce spune Iulian Popescu

Candidatul PNL la Primăria Târgu-Jiu, Iulian Popescu, nu a decis dacă va rămâne sau nu consilier municipal în mandatul 2024-2028.

Liberalul Iulian Popescu s-a clasat pe locul doi, după actualul primar PSD, Marcel Romanescu, în urma alegerilor locale din 9 iunie.

Diferența dintre cei doi a fost de circa 1000 de voturi.

Candidatul PNL la Primăria Târgu-Jiu nu a luat o decizie dacă va păstra sau nu mandatul de consilier local.

“Voi avea o discuție și cu echipa, bineînțeles, mă voi consulta, nu vreau să iau decizii la cald, dar prezența mea în consiliul local nu cred că este o soluție. Nu pot să stau la aceeași masă cu un primar care este urât de către cetățeni. Aș face mai mult să-i dau credibilitate acțiunilor lui, și mai degrabă să supervizez organizarea unor acțiuni de opoziție să salvez ce se mai poate salva din actul administrativ din această perioadă 2024-2028.

Legat de o candidatură la primăria Târgu-Jiu pe viitor, o să am o discuție cu echipa mea și cu cetățenii, pentru că dacă la cald ai o reacție de a te retrage, poate, dar atât timp cât mergi pe stradă și te opresc zeci de oameni să te încurajeze și să continui lupta și să mergi înainte pentru că ei au nevoie de astfel de oameni politici, când primesc sute de mesaje care spun același lucru, este clar că ceva am făcut bine cu întreaga echipă liberală și trebuie să vedem care sunt pârghiile cele mai bune pentru a arăta oamenilor că se poate și a aduce prosperitate în comunitatea noastră”, a precizat Iulian Popescu.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button