Societate

Liderul din CE Oltenia care a candidat la primărie. Câte voturi a luat

Președintele Sindicatului Solidaritatea 2013, Nicu Bunoaica, s-a clasat pe locul doi în alegerile pentru funcția de primar al comunei Godinești.

Nicu Bunoaica a candidat din partea Alianței pentru Unirea Românilor la Primăria Godinești.

Liderul sindical din cadrul Complexului Energetic Oltenia nu a reușit să-l învingă pe primarul în funcție, Coman Aurariu.

Sindicalistul s-a clasat pe locul doi. În urma alegerilor locale din 9 iunie, AUR a obținut un post de consilier local la Godinești.

Nicu Bunoaica anunță că, peste 4 ani, va candida din nou la primărie.

“Să știți că a fost un rezultat bun. Am fost pe locul 2 după PSD, care știți bine că a făcut alianță cu fostul primar, adică a trecut la PSD, pentru că dacă ar fi candidat de la liberali, era pe ultimul loc. Oricum, liberalii au fost pe ultimul loc, au pierdut masiv. Eu cred că dacă mai exista un al doilea tur de scrutin, detașat câștigam primăria Godinești, dar am câștigat un post de consilier din partea AUR, este ok, mă voi pregăti pentru peste 4 ani. În această localitate sunt de câțiva ani, nu sunt de foarte mult timp, mă cunosc mulți din minerit, știu cine sunt, dar jocurile au fost prea mari aici.

Adică, cei care sunt în conducerea primăriei până în septembrie, s-au răsfirat pe la alte partide, unii au devenit maghiari, albanezi, pentru a lua câte un post de consilier și a menține puterea ca actualul primar să ia decizii proaste și foarte proaste. Eu am ieșit pe locul 2 în procente. Nu voi fi eu consilierul local, va fi altcineva, eu voi fi în umbră, eu îmi doresc funcția de primar. Voi încerca, în ultimii doi ani, să reintru ca și consilier, dar din umbră voi pregăti proiecte pentru comuna Godinești”, a declarat liderul sindical.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button