Politică

Câte partide au intrat în Consiliul Județean Gorj. Iordache: Nu avem de gând să blocăm activitatea

Noul Consiliu Județean Gorj va fi format din reprezentanții a doar trei partide, în urma alegerilor locale din 9 iunie. Este vorba de PSD, PNL și AUR.

Partidul Social Democrat, Partidul Național Liberal și Alianța pentru Unirea Românilor vor avea consilieri județeni în mandatul 2024-2028.

Deocamdată nu se știe câte mandate a obținut fiecare formațiune politică în parte.

Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, afirmă că-și dorește să implementeze cât mai multe dintre proiectele promise în campania electorală.

Liderul liberalilor gorjeni anunță că Partidul Național Liberal nu are de gând să blocheze activitatea în cadrul Consiliului Județean Gorj.

“Nu știu deocamdată. Nu am luat o decizie cu privire la modul în care vom acționa, în niciun caz nu avem de gând să blocăm activitatea, din contră. Noi ne dorim să implementăm chiar și din poziția de opoziție, dacă este cazul cât mai multe din proiectele pe care le avem noi și le-am propus noi pentru gorjeni. Din câte știu eu, intră PSD, PNL și AUR în consiliul județean. Încă nu știm câți consilieri vom avea, pentru că este o situație care nu s-a mai întâmplat niciodată, în care și a doua zi la prânz să se numere voturile, oamenii au plecat din secții, după ce s-a terminat cu primul rând de voturi sau după ce s-au numărat cele de primar. Toți colegii au depus eforturi. Problema a fost acolo unde s-a făcut gestionarea zilei votului și a fost făcută de PSD peste tot cu președinții lor de secții de votare, cu tot ce înseamnă gestiune, indiferent că s-a făcut o sesizare, n-a fost luată în calcul, iar numărătoarea, după ce s-a încheiat cu numărarea votului de primar deja a început haosul și de aici încolo nu mai are nicio logică în ce s-a întâmplat. Oamenii au plecat din secții de votare, pentru că s-au lungit”, a precizat Ion Iordache.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button