News

Un nou retailer specializat în amenajări a intrat pe piața din România

HA.RO România a deschis primul magazin, marcând debutul pe piața locală cu o varietate extinsă de produse pentru interior și exterior. Magazinul, cu o suprafață generoasă de 600 mp.

Magazinul a fost inaugurat la 1 Decembrie în Coresi Shopping Resort (zona Street mall), din Brașov, cu o selecție vastă de decoratiuni de Crăciun, mobilier de interior și exterior, dar și accesorii pentru casă.

“După acest moment de succes, suntem încântați să anunțăm planurile noastre de a inaugura alte două magazine HA.RO în 2024, unul în Timișoara și altul în București, consolidând astfel prezența noastră și oferind posibilitatea și altor comunități să se bucure de gama noastră variată de produse de înaltă calitate.” a transmis Mihai Moraru, fondator HA.RO

HA.RO România este destinată celor ce doresc să își transforme spațiile în locuri pline de frumusețe și funcționalitate. Cu o gamă cuprinzătoare de mobilier elegant pentru interior și exterior, accesorii funcționale și de design, decorațiuni originale și produse tehnice și profesionale pentru grădină și spații verzi, suntem aici pentru a oferi tot ce este necesar pentru a crea un ambient plăcut și funcțional în orice colț al casei sau grădinii.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button