NewsȘtiri

Un fost energetician de la Termocentrala Rovinari a murit!

Încă un fost angajat al complexului Energetic Oltenia a încetat din viață la scurt timp după pensionare! Radu Șerbănoiu, în vârstă de 55 de ani, energetician la Termocentrala Rovinari, la Atelierul benzi centrale, nu a mai apucat să se bucure de pensie decât pentru câteva luni. Tristul anunț a fost făcut de către Manu Tomescu vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari.

“Vă scriu încremenit de tristețe și plin de revoltă, despre încă un deces al unui coleg de-al nostru, sau mai exact un fost coleg care se pensionase anul trecut în luna august!
Este vorba despre Radu Șerbănoiu, în vârstă de 55 de ani, energetician din Termocentrala Rovinari, la Atelierul Benzi Centrale, care după 37 de ani de muncă nu a mai apucat decât câteva luni să se odihnească și să se bucure de pensie!
Sunt revoltat pentru că în situația aceasta dramatică se află mii de salariați ai C.E.Oltenia, iar guvernanții refuză să aplice legea care le recunoaște condițiile de muncă, invocând impactul bugetar!
Dumnezeu să-l odihnească în pace! — simţindu-se trist” a transmis Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button