News

Un bărbat care se dădea comisar ANPC şi cerea mită a fost reţinut

 

Un bărbat care se dădea drept comisar ANPC a cerut 2.000 de lei administratorului unui magazin pentru a nu înregistra presupuse nereguli. După câteva zile, a revenit pentru a restitui banii primiţi, moment în care a fost sesizată poliţia. Bărbatul a fost reţinut.

”La data de 3 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 13 Poliţie Rurală Titu au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că are un conflict cu o persoană la un magazin. În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat că o femeie, de 41 de ani, din Cornăţelu, administrator al unui magazin alimentar, la data de 27 mai a.c., în timp ce se afla la magazin, ar fi fost abordată de un bărbat, care şi-ar fi declinat calitatea oficială de inspector de la protecţia consumatorilor şi ar fi prezentat o legitimaţie în acest sens”, a transmis, marţi, IPJ Dâmboviţa.

 

Ulterior, bărbatul ar fi efectuat un control în magazin şi ar fi identificat unele nereguli. Sub pretextul neînregistrării acestora, i-ar fi solicitat femeii 2.000 de lei, bani pe care aceasta i-a oferit.

”La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 17.20, bărbatul ar fi revenit la magazinul alimentar pentru a restitui banii primiţi de la femeie, moment în care aceasta a solicitat intervenţia poliţiştilor. La faţa locului, poliţiştii au identificat persoana respectivă, şi anume un bărbat de 25 de ani, din Dobra, care a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri”, au mai spus poliţiștii.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit pentru comiterea infracţiunilor de uzurparea de calităţi oficiale, înşelăciune, folosirea instrumentelor false şi falsul material în înscrisuri oficiale.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button