News

Un bărbat acuzat că și-a bătut soția l-a lovit cu toporul în cap pe unul dintre polițiștii chemați să intervină

Scene șocante în Prahova! Un bărbat în vârstă de 53 de ani, suspect de violenţă în familie, i-a atacat cu toporul pe poliţiştii veniţi să discute cu el, în urma unei sesizări. Unul dintre agenți a fost rănit, astfel că a fost necesar să fie dus la spital. În plus, autospeciala de poliție a fost avariată de bărbatul violent.

Incidentul s-a petrecut, duminică seară, în jurul orei 19:30. Reprezentanţii unei unităţi medicale au anunţat la Poliţie că în urgenţă s-a prezentat o femeie în vârstă de 53 de ani, din comuna Dumbrăveşti, având mai multe leziuni, femeia spunând că este rănită după ce a fost bătută de către soţul său, relatează News.ro.

“Poliţiştii s-au deplasat la domiciliul persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, iar, din primele verificări, a reieşit faptul că acesta ar fi avut o altercaţie cu soţia sa, de 53 de ani, care s-a deplasat la o unitate medicală, având mai multe leziuni, posibil produse în urma altercaţiei. În cadrul intervenţiei, bărbatul de 53 de ani, a devenit recalcitrant, nu a colaborat cu poliţiştii, iar, la un moment dat, ar fi ieşit pe stradă, încercând să îi lovească pe aceştia cu un obiect tăietor. Ulterior, cu obiectul în cauză, ar fi produs distrugeri autospecialei de poliţie, totodată, lovind cu acelaşi obiect pe unul dintre poliţişti, în zona capului, acesta necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, informează oficialii Poliţiei judeţene Prahova.

Sursa: Realitatea.net

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button