News

Tatăl Andreei Morega, studenta din Padeș ucisă de Mirel Dragomir, mesaj sfâșietor în ziua de Paște

Au trecut mai mult de patruzeci de zile de când Andreea Morega a fost ucisă de Mirel Dragomir, iar părinții ei încă se află într-o stare de șoc profund. Pentru familia sa, acestea sunt momente extrem de dificile. Este primul Paște în care lipsesc prezența și zâmbetul copilului lor, iar în noaptea de Înviere, au mers la mormântul ei.

 

Părinții Andreei sunt prăbușiți de durere și de absența fiicei lor. În noaptea de Înviere, familia s-a îndreptat către mormântul ei, aducând lumină, aprinzând lumânări, aducând flori și rostind rugăciuni pentru sufletul ei. Tatăl ei a transmis un mesaj pe Facebook, exprimând cât de greu este să trăiască fără prezența copilului lor și simțindu-se vinovat că nu a putut face mai mult pentru a o proteja de cel care i-a luat viața.

„Ultimul Paște alături de tine, iubita lui tati, și primul fără tine. Andreiuța mea, tatăl tău are nevoie de tine, dar cum să îți cer ajutorul, când tu nu mai ești lângă mine. Ai fost universul nostru, ai plecat fără voia ta, luând cu tine sufletul nostru și visele noastre. Lumină și odihnă veșnică, suflețelul meu!”, a fost mesajul tatăl Andreei Morega, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Mirel Dragomir, criminalul Andreei Morega, a solicitat să fie supus unei anchete în libertate, invocând lipsa discernământului în momentul în care a comis crimă. Cu toate acestea, expertiza psihiatrică a ajuns la altă concluzie, instanța respingând această cerere.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button