News

Tânără abandonată noaptea în câmp, după un incident rutier

Tânără abandonată noaptea în câmp, după un incident rutier

O tanara care ramas in camp, inzapezita, dupa ce masina ei a derapat, s-a confruntat cu o situatie revoltatoatre cand a incercat sa obtina ajutor la 112. Operatoarea i-a cerut sa sune la tractari auto, desi in zona nu era semnal.

Intamplarea a avut loc in noaptea de luni spre marti (13 spre 14 februarie), undeva in jurul orei 22,30. Masina unei tinere din Targu Mures derapeaza si iese de pe carosabil, intre doua localitati muresene, in zona Sarateni. Masina ajunge in camp, impotmolita in zapada, intr-o zona fara semnal GSM.

Dupa incercari nereusite de a urni masina din zapada, tanara recurge la apelul de urgenta 112, singura modalitate de a folosi telefonul mobil. Ii raspunde un dispecer, caruia ii descrie situatia. Ii spune ca se afla in camp, singura, fara nici o casa in apropiere, fara semnal la telefon. Operatorul o intreaba daca sunt victime. Fata spune ca nu, dar insista asupra faptului ca are nevoie de ajutor si il roaga sa anunte alte autoritati care o pot salva din aceasta situatie. Raspunsul operatorului e naucitor: „Nu am cum sa va ajut. Sunati la tractari auto”, relateaza Zi de zi.

Disperata, fata ii repeta ca nu are cum sa foloseasca telefonul mobil, pentru ca nu exista semnal GSM. Operatorul ii spune sa mearga sa caute semnal si isi repeta poezia: „Sunati la tractari”.

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button