News

Tânăr de 17 ani, salvat cu elicopterul după un accident în Masivul Retezat

Un tânăr de 17 ani, care a suferit vineri un traumatism cranian după ce căzut pe un traseu din zona Judele, în Masivul Retezat, a fost salvat cu ajutorul unui elicopter care l-a preluat de la locul accidentului şi l-a transportat la spitalul din Caransebeş.

Victima se afla în Retezat împreună cu un grup de trei persoane şi intenţiona să ajungă, împreună cu colegii săi, pe Vârful Peleaga. La un moment dat, tânărul a alunecat şi din cădere s-a lovit la cap.

“Persoana accidentată a suferit un traumatism cranian. La sosirea elicopterului de la baza din Caransebeş, tânărul prezenta leziuni şi era relativ confuz. Bărbatul a fost preluat de echipajul elicopterului şi transportat la spitalul din Caransebeş pentru îngrijiri medicale”, a declarat, pentru AGERPRES, salvamontistul Doru Oprişoni, de la Serviciul Public Judeţean Salvamont Hunedoara.

Acţiunea de salvare a victimei din Retezat s-a încheiat fără incidente, la operaţiuni fiind prezenţi salvamontişti din judeţele Hunedoara şi Caraş-Severin, alături de echipajul aeromedical Caransebeş.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button