Lifestyle

Soția unui cunoscut MILIONAR din Gorj, de urgență la medic!

Valentina Pelinel, soția milionar gorjean Cristi Borcea, s-a trezit plină de bube pe față și a crezut că s-a umplut de coșuri. De fapt, era o reacție alergică la produsele cosmetice. Astfel că, soția lui Cristi Borcea a fost nevoită sa meargă la dermatolog și să arunce la coș produse de mii de euro.

Valentina Pelinel are mare grijă de imaginea sa. Mamă a trei copii, soția lui Cristian Borcea arată la fel de bine ca atunci când defila pe podiumurile de modă. Și cum a venit vara și iubește soarele, fostul model are mare grijă de pielea sa, mai ales că are un ten foarte sensibil. Ea folosește doar anumite creme de protecție, după ce a ajuns pe mâna dermatologului din cauza unei alergii.

Mai precis, din cauza un anumite produse de protecție, Valentina s-a trezit cu fața plină de bube. Inițial, ea a crezut că-s coșuri. În urma unei vizite la dermatolog, avea însă să afle că motivul era cu totul altul.

„Îmi place sa stau la soare, doar că mă protejez, iar fața o feresc și o protejez cu o cremă 50 și pălărie sau cozoroc. Eu oricum am tenul sensibil și nu pot folosi orice produse. Evit cosmeticele cu parfum, parabeni, alcool. Soarele îmbătrânește pielea prematur așa că e bine să ne protejăm și să ne hidratăm. Am avut bubițe pe față și am crezut că sunt coșuri, dar de fapt era o reacție alergică la ingredientele din produsele cosmetice. Produse dermatocosmetice folosesc, îmi fac bine și se și găsesc ușor chiar în farmacii”, a declarat Valentina Pelinel

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button